Skateverhuur

Skaten! Altijd al willen proberen, grijp nu je kans......

Door de aanleg van het pad, dat van Pieterburen naar de zeedijk loopt, zijn wij enthousiast geworden voor de skatesport. Het pad is super glad en 3 meter breed, dus je kunt al zwierend en zwaaiend richting de Waddenzee toeren. Onderweg zie je weilanden met paarden, akkers met aardappelen, granen en suikerbieten en aan het eind achter de dijk liggen de kwelders. Hier kun je vele vogelsoorten ontdekken en allerlei plantjes die zich op deze zoute gronden thuis voelen. Neem je schoenen en verrekijker mee, het is een prachtig stiltegebied om in rond te lopen, starend over de Waddenzee, in de verte de eilanden Schiermonnikoog en Borkum.

Waar gaan we heen.....Je kunt natuurlijk ook een tocht maken over de rustige asfaltweggetjes langs de mooie dorpjes in de omgeving, zie de beschrijving hiervan bij het onderdeel kickbike.

Skates voor kinderen en volwassenen inclusief pols-, elleboog- en kniebescherming.

Als je met een groepje komt en niet iedereen wil skaten, kun je bij ons ook een kickbike huren (step voor volwassene of kind vanaf 10 jaar), of een fiets, zodat je toch met z’n allen op pad kunt.

Prijzen:

Skates per dag 10.00
Skates per 1/2 dag 7.50